Fotballkamp inkludert frostskader!

Denne gangen sier jeg ikke hei eller sånn med vilje. Grunnen til det er at jeg er sur. Eller egentlig ikke, men vi later som.
La meg lage en fortelling av dette her får at dere kan leve dere litt mer inn. Her kommer det:

Cecilie stresser for livet for å komme på tiden til en fotballkamp på Karuss! Alt hun er iført er et par med ekstremt tynne joggebukser og en genser. Klokken er 6 og det er 8 grader. Mørket begynner å senke seg over den grønne banen. Det røde laget (altså oss) (eller begge lagene er røde men samma det) varmer opp.

Gradene synker ned til 4 grader og kampen er endelig i gang! Cecilie sitter på bakken med hevet skuldrer og hendene trukket inn i ermene. Hun har ståpels! Håret hennes er sleiket opp i en lav hestehale og hun ligner litt på en uteligger. Sekund etter sekund. Minutt etter minutt, kvarter etter kvarter. Det har gått over 60 minutt før usle, fattige, hjelpesløse, dårlige og lusne Cecilie skal inne på banen.

Hun spiller dårlig, mest fordi hennes tær er stivnet og hennes er kropp er kald, blek og blå. Kampen avsluttes og vi vinner 5-1. Cecilie blir hentet og når hun kommer hjem ser hun at tærene sine er hovnet opp og den ene tåa har fått litt frostskader! I dette øyeblikk sitter Cecilie i sofaen i sitt elskelige ulltøy og drikker kakao!

Poenget i dette innlegget på 1 setning: Cecilie satt på benken nesten hele kampen og ble iskald!


Jeg tenkte å late som om det er min fot, men den er så ekkel at det kan jeg ikke gjøre! Men hvertfall er det en frostskade!

Har dere vært så kalde at dere er helt stive før?
Har dere sittet på benken så lenge før?
Blogges

7 kommentarer

katharinapusen

12.okt.2009 kl.22:18

Stakkars Cecilie pus.

Frostskader er ikke bra. God bedring! : D

karinatorres

12.okt.2009 kl.22:20

Hahah, du er så morsom cecilie :D God bedring med frostskadene !

ida h. stenersen!

12.okt.2009 kl.22:54

sv: tusen takk :)

fin blogg du og! god bedring med foten, så ikke godt ut..

Sandra Børstad

12.okt.2009 kl.23:53

Sv: Takk det samme!:)

God bedring!:D

Veronika

13.okt.2009 kl.07:20

Ja, jeg har blitt så kald før.. Det er skikkelig fælt. Nei, har aldri sittet på benken så lenge.. Men nå går jeg ikke på fotball lenger heller da.

Pia

13.okt.2009 kl.16:09

benksliter !!!!!!!!!!!!!

marlenhamsund

13.okt.2009 kl.16:56

AU!

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Blogger om alt fra hverdagen til min BFF, Jesus! Haha. ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits