Artificial Intellegence?

Halla! Idag har vært en av de deilige chille-dagene. Jeg har faktisk spilt blokkfløyte i mange timer, haha! Jeg sier bare "Utrolig sier du, sant sier jeg" Jeg holder på å lære meg en dang til musiktimene, der alle i klassen skal gjøre et eller annet for læreren. Noe jeg syns er veldig spesielt? 
Hvertfall ellers så har jeg endelig fått tak i denne filmen jeg skulle se for leeenge siden sammen med Vilde. Takk katharina for det!
Så da har vi sett halve den, siden vi ikke rakk mere. Men ja, kjedelig innlegg. Men jeg tror faltisk jeg bgynner å bli litt lei av blogg... Jeg har f.eks ikke levert premien til Helene, ikke lagt ut videobloggen eller noe av det andre jeg har lovet! Uansett om jeg slutter eller ikke så  skal  jeg få gjort det først!

Skal jeg legge ut en video av min blokkfløyte spilling?
Burde jeg slutte å blogge? (
Det er her du skal si hvor mye du elsker bloggen din av hele ditt hjerte)
Blogges

Én kommentar

Marlen Hamsund

17.nov.2009 kl.16:02

Jeg elsker virkelig bloggen din av hele mitt hjerte, ALDRI slutt å blogg! Jeg er avhengig av bloggen din, er inne på den hver dag!! :D <33 Elsker deg og bloggen din Cecilie:D<333

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Blogger om alt fra hverdagen til min BFF, Jesus! Haha. ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits