BLOGG.NO MÅ VÆRE NOE LURERI...!?

HEI! Nå skal jeg fortelle dere hva jeg har agt merke til, noe bemerkelsesverdig og undrlig. VOE, greit nok, er øverst på topplisten. Men hun er også øverst på mest aktive listen! Det må være noe lureri der! La meg bruke et eksempel hvis det er greit:

VOE har ca. 1-3 innlegg hver dag!
FRIDA FJELLESTAD har mange fler. 5-7 innlegg hver dag! Hvofor er VOE mye høyere opp på listen. Håper det er greit for henne at jeg bruker henne som eksempel. Bare fordi hun blogger veldig ofte! :DJeg fant ikke Frida på listen, men hun har hvertfall vært der før!

Vet du hvordan man måler mest aktive? Er det ikke flest innlegg om dagen?
Har du tenkt over dette før?

5 kommentarer

Hanne Matilde ♥

22.nov.2009 kl.15:27

Synes dette er litt rart jeg også. Mulig hun er mye innlogget osv, og at det er det som teller da. Men jeg ville også trodd at de som skriver flest innlegg er der. Menmen.

www.havold.blogg.no

Bahar ♥

22.nov.2009 kl.15:31

Jeg tror det er folk som har mest kommentarer som kommer helt på toppen av mest aktiv lista. Jeg føler blogg ikke tenker på folk som er aktive, Men heller hvor mange kommentarer de får. Men jeg har sett en gang at noen har kommen forbi Voe, men det har gått raskt vekk igjen .

Veronika

22.nov.2009 kl.15:34

Det der har jeg også stussa på mange ganger.. Jeg trodde det kom an på hvor mange innlegg man postet om dagen, men det kan det jo ikke være, siden voe har bare 2-3 innlegg om dagen, som du sa. Det går vel på noe annet også, og jeg lurer på hva..

marlenhamsund

22.nov.2009 kl.17:03

Jeg skjønner heller ingen ting av dette altså. Og VOE har kun 1 inlegg noen dager! Hva er det for noe? Jeg syntes ikke 1 innlegg fortjener toppplassen.....

FRKFRIDA.BLOGG.NO

22.nov.2009 kl.20:45

Jeeeg vet! Har aldri helt skjønt det der :o

Sv; seff :-)

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Blogger om alt fra hverdagen til min BFF, Jesus! Haha. ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits