5. kommentarpå Voes blogg! STATUSSom du ser på bildet, var jeg nummer 5 til å kommentere. Det var jo stas! jeg så bare at det var 2 kommentarer, så jeg bare MÅTTE jeg kommentere! haha, men så rakk to stykk å snike seg inn før meg, haha. Jeg skal være nummer en en gang, neida!
En gang i fremtiden vil dere komkurrere om å være først på min blogg! Når min blogg er øverst på mest besøkte listen. Kommentarene strømmer inn og leserene venter i spenning på neste innlegg.
Jaja, det er lov å drømme..

3 kommentarer

Ingvild

24.nov.2009 kl.18:35

Du? Vet du hva? Faktisk sitter massevis av folk og stirrer på bloggen til Voe og med EN gang hun legger ut et nytt innlegg er det om å gjøre å kaste seg over tastaturet og "bombadere" henne med fine komplimenter.. Som om hun trenger det! Hun blir fortalt 89587587952 ganger i måneden at hun er såå nydelig - hvorfor skal man da konkurrere om å være FØRST til å si det? Da'a. Jeg ler litt over hvordan dere ser opp til Voe,- hun er en flink blogger, men hun er også en helt vanlig jente fra Hønefoss - hun har et noenlunde likt liv som våres også! Mennnn, selvfølgelig; kommenter hva og hvor og når som helst, som om jeg skulle bry meg - men jeg bare sier det! Det er latterlig.

Anyway, så kul header du har :)

Cecilie

24.nov.2009 kl.18:56

Haha, det er tull!

Tonje Larsen

24.nov.2009 kl.20:13

Bare vent om noen år til er du på topplista og kan føle den gode makten! :D haha

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Blogger om alt fra hverdagen til min BFF, Jesus! Haha. ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits