Renslighet!


Hei!
I dette innlegget skal jeg fortelle dere en ting, som jeg synes er hysterisk morsomt. Men først litt hverdagslige ting notert opp punktvis.

 - Det regner ute.
 - Jeg har masse jeg burde gjort, men jeg sløser livet på å blogge.
 - Jeg skal på jentekveld senere i dag, tror jeg skal kle meg ut som en julenisse! Frister veldig masse..
 - Jeg skal til Oslo på "den kvinnllige kabalkonferanse" så jeg må pakke.

Let's get backv to this very very very very funny story. Jeg tar det som en fortelling, som jeg har gjort før,m siden det er så uhyre spennende.

 (spill av denne mens du leser)

Det var en storfull sommerdag. Det regnet. Det var kaldt og guffent ute. Meg og en venninne hadde fått oss en sommer jobb i et gammelt skur. Vi skulle male og sånt en hel uke. Det var forferdelig vær, med masse regn. Vi hadde på oss mye tøy, og jeg hadde på meg et par gråe sokker. Da vi kom hjem var vi kliss våte, det var sokkene også. Neste dag, så hadde sokkene tørket. Jeg tok på meg de samme sokkene igjen, siden det hadde komet maling på de. Det fortsatte og regne og sokkene ble skitnere og skitnere. Mer og mer maling. Jeg tok på meg de samme sokkene hver dag hele uken! 

ÆSJ!!!!! At jeg har gjort noe sånn!!!! Jeg kan ikke fatte det!
Det værste er at det faktisk er sant! Haha.. jeg tror det var sommerferien før denne eller den før den, hahah hvis dere skjønner. Kan tenke meg at sokkene var helt stive siste dagen jeg skulle at de på (ca som en sko, tenker jeg) og at de knaste i skoene. Haha. Det er vitttig. Men tro meg, jeg er hygienisk. NOT! Jeg liker å være litt DIRTY! HIhi


Jeg sa jo at jeg var litt dirty!

Pleier du å gå med de samme sokkene en uke?
Blogges

4 kommentarer

karinatorres

03.des.2009 kl.18:58

Hahahha!

Ja, gjør alltid det :D

vilde

03.des.2009 kl.21:27

hvor blir det av VS'en din cecilie? hahahaha

Cecilie

03.des.2009 kl.22:18

Tar den nå!

Julie Fàbregas

03.des.2009 kl.22:45

Neinei, ikke bare en men to eller tre!

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Blogger om alt fra hverdagen til min BFF, Jesus! Haha. ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits