SKRYTEPAVEN CECILIE!

Heisann!
Jeg får høre mange ganger at jeg skryter av meg selv. Personlig syns jeg ikke at jeg skryter mye mer enn andre. Så er det noen som sier til meg; Du tror du er så mye bedre enn alle andre, men det tror jeg faktisk ikke! Og hvis noen lurer på hvorfor jeg i det hele tatt skryter av meg selv så er det fordi ingen andre gjør det. Jeg gidder ikke gå rundt med dårlig selvtilit fordi folk ikke skryter av meg, derfor må jeg gjøre det selv! Haha.. det høres ut som om jeg trenger skikkelig mye skryt. Hohoh.. ikke så mye (A)

Tilbake til poenget, som jeg faktis nå har glemt..(?) Imens kan jeg fortelle noe annet. Ja at jeg er skikkelig skuffet, Jeg får bare dårlige (dårligere enn jeg pleier) karakterer i det siste, Vi har en lærer som bare gir meg akkurat den samme karakteren HVER gang! Er det tilfeldig? Jeg blir skikkelig sur altså!

Ja, nå kom jeg på det! At Jeg har faktisk greid å bytte header / bilde hver dag. Det syns jeg er ganske imponerende. Jeg overgår meg selv nå! (SKRYT) Har du lagt merke til det?

Skryter du av deg selv?
Blogges

3 kommentarer

Marte Hansen

11.des.2009 kl.15:23

Flinke deg, du fortjener all den skryten dy kan få så god som du er !!!!!!!! bra med headeren ;P

Marlen Hamsund

11.des.2009 kl.15:53

Veldig bra at du klarer å fullføre header-prosjektet, blir imponert! :)
Haha.. det hadde dere ikke trodd om cecilie-slasken!

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Blogger om alt fra hverdagen til min BFF, Jesus! Haha. ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits