Kanskje det blir snø til jul i år?

Heihei dere!

Idag har vi vært i kirka med skolen. Og der hadde noen sluppet en stinkbombe! Hahah.. Det er litt morsomt. Men det kjipe er at det kanskje ikke blir noe skoleball da.. Da klikker jeg! Men uansett, idag er det drit mye (alt er relativt) snø ute og det er full storm. Okei, det var kanskje å ta i litt, men det blåser skikkelig mye og det er frosty for å si det mildt. Håper bare snøen holder seg så får vi snø på julaften for en gangs skyld. Det er ikke ofte her på sørlandet, altså!


Jah? Det er (desverre) meg! Haha

Idaag så måtte jeg fra andøykrysset helt hjem til meg! Til dere som ikke vet det, er det kanskje 2 km. Jeg er ikke helt sikker men det er hvertfall langt. Jeg følte meg så sykt som et lite barn. EN SNØRRUNGE! Fordi jeg gikk over jordet, en liten snarvei. Nå skal jeg fortelle dere hvordan jeg så ut. Prøv å forestille dere:

Jeg gikk alene på et stort jorde. Jakken min var kneppet helt opp i halsen, mens hettegenseren jeg hadde under var krøllet opp på ryggen, og hetta var vrengt oppover bak nakken. Sekken hadde skildd ned på hver sin arm, så for hvert skritt jeg tok dunket sekken mot rumpa. Lua var helt på skrå og langt ned i fjeset, mens håret blåste over trynet og masse hår i munnen. Jeg hadde sånn snørrstriper fra nesa og ned til munnen, som var halveis gått bort fordi jeg slikket på det. Hendene mine hadde jeg trekket langt oppi ermene på jakka. ++ at sokkene hadde skildd ned under foten og lå som en klump nedi sherroksene/uggs. (vet ikke helt hvordan det staves da.)

Jeg overdriver selvsagt en god del, men det var slik jeg følte meg. Haha..


Det er meg. Kald og vinterslig om jeg får si det selv.

Dette er også meg. Her bare KALD! Det er btw -8 grader ute på vår målestokk, men der må du enten trekke fra eller legge til 2 grader, men det husker jeg ikke. Rettelse: Det er -6/-10 grader ute!

Her er meg IGJEN! Og hvis dere lurte, så ja, jeg har vært ute alene med selvutløser i kulda!

Hvordan er det der DU bor?
Ser du deg for meg der jeg går over jordet? Haha
Blogges

2 kommentarer

Beundreren

17.des.2009 kl.16:54

*tummelen rett opp* ;D Håper dagen din blir den beste! :D

karinatorres

17.des.2009 kl.16:56

Hahha, ser for meg deg på jordet ja :D

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Blogger om alt fra hverdagen til min BFF, Jesus! Haha. ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits