Mine NYE aggresjonsproblemer.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIII!!!!

Jeg tror jeg har fått noen alvorlige aggresjonsproblemer! Jeg kjenner jeg bobler av irritasjon for ingenting. Seriøst. Jeg kjenner at jeg blir helt rastløs i beinene. Meg og Mamma var på butikken, så spurte jeg om jeg kunne få noe sån derre. Så sa hun nei. Ikke på noen spesielt sur måte eller noe, men hun sa at jeg ikke kan spise det midt i uka eller noe sånn. Og da kjente jeg at jeg fikk en intens lyst til å rive hode av henne! SERIØST! Jeg måtte bare gå vekk og puste for å ikke angripe henne i offentlighet. Det har skjedd mange sånne forskjellige ting i dag jeg klikker for, og jeg skjønner ikke hvorfor! OG NEI, DET ER IKKE EN RØD UKE! Hvis du skjønner hva jeg mener. Haha.Jeg får bare lyst å skrike ut av sinne! MEN NÅ ER JE GLAD!

Irriterer du deg fort?

3 kommentarer

karinatorres

21.des.2009 kl.22:42

Hahah, sykt bra :'D

Pink

21.des.2009 kl.22:42

Heei! :D Håper du ikke tar dette negativt for jeg mener det bare hyggelig: Legger igjen en kommentar nå som jeg var på den fine bloggen din for å ønske deg en kjempegod jul og glederlig nyttår! Håper du fortsetter å blogge til neste år også! Kos deg i jula!

:¨`·.·´¨:

`·.¸Juleklem*

EMILIE LORENTSEN

22.des.2009 kl.11:34

haha, så søt du er :))

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Blogger om alt fra hverdagen til min BFF, Jesus! Haha. ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits