Idag har alle så mye å være takknemlig for! Til og med DU!

Heisann!

Jeg tenkte på en liten tin som jeg ville legge som et innlegg! At idag og mange andre dager så har ALLE noe å være takknemlig for. Til og med de som ikke er kristne har noe å være takknemlig for. Jeg liker å kalle de hedninger. Haha.

KRISTNE FOLK: De burde være takknemlig for at Gud sendte Jesus til jorden for å frelse menneskene og gi dem evig liv i himlen! (BTW, det minner meg mistenklig om. Johannes 3:16. For så høyt har Gud elsket verden, at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.)HEDNINGER: Alle fridagene! Hoho. Tenk på alle de fridagene som Jesus har forårsaket! Påske, Jul, Kristi Himmelfartdag OSV! Det er døds mange dager. Og hvem liker ikke fridager?

Så rett og slett alle har noe å være takknemlig for! Hvis ikke du føler deg truffet her, Send en e-post til cecilie_drange_hansen_94@hotmail.com Haha.. måtte bare fortelle dere mine innerste tanker!

Men dere! Ha en fortsatt GOD JUL!I morgen kommer det litt om hva jeg fikk til jul. Men er stup trøtt nå! Så god natt og ha en fremdeles god jul!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Blogger om alt fra hverdagen til min BFF, Jesus! Haha. ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits