REKORD I HANDLING!

HEY!
Idag er jeg sikker på at meg og pappa har satt rekord i handling. Noen som har numeret til guiness rekordbok, og kan ringe å melde oss inn? Nei, fra spøk til alvor. Vi handlet 16 BÆREPOSER stappa fulle, og vi var på 3 forskjellige butikker og brukte 4 TIMER! seriøst jeg er gåen. Hele pappa sin familie kommer 1. juledag og da skal vi lage MANGE SNITTER! Det er sånn skiver med masse pålegg på . Bilder kommer. Men det eneste for nå er bilder av alle varene.


Her er alle posene, men vi har ryddet litt ut av noen av de posene på kanten.


Hele kjøleskapet er bokstavlig talt PROPPA! Det er så vidt plass ril mer.

Her er bunnen av kjøla vår. Under alle rundstykkene er det haugevis av voss-vannflasker. Men de kjøpte vi ikke idag, da.

I andre enden av bunnen av kjøla. Holder dette eller?

Toppen av kjøla.

Sorry hvis det er utsolgt folkens. Bare meg, bare meg!

Det var et helt enoromt slit! Men oppi all den klaginga så kom jeg til å tenke på at vi/jeg klager drit mye fordi det er for mye mat å bære. Mens andre steder i verden, så sitter de å sulter i hjel! Det syns jeg faktisk er helt sykt å tenke på. Jeg ville bare få den med, slik at jeg og sikkert mange andre burde slutte å klage fordi det finns folk som hadde drept for å få en tiendel av det vi har! Nok alvorsprat for i dag, Men bare tenk på det!

Har du noen gang sett så mye handling?
Eller vært med å handlet så mye?
Blogges

3 kommentarer

Bahar ♥

23.des.2009 kl.18:17

Hhaha, oi da : O : P

^Marte Hansen

23.des.2009 kl.18:38

Wo0ow, that's a lot :O jaja, dere får ha det kos da, nok mat i hvertfall ^^

Cecilie

23.des.2009 kl.19:29

Marte Hansen: Ja, vi får da endelig håpe på det!

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Blogger om alt fra hverdagen til min BFF, Jesus! Haha. ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits