ANSIKTSUTRYKK!

Hey!

Jeg satt akkuarat her å tenkte på annsiktsutrykk og kroppspråk. Grunnen til det skal jeg fortelle lengre ned. Det jeg tenkte på er at det finnes helt sykt mange ansiktsutrykk som viser hvilket humør man er i. Det synes jeg egentlig er litt gøy fordi man trenger ikke alltid snakke for å fortelle det. Jenter har jo ofte litt mer tydlig kroppsråk enn gutter, da. F.eks når man ser på Tv så har man drit mange forskjellige utrykk. Bare se på den som sitter ved siden av deg en gang dere ser på Tv. Det er skikkelig gøy. Haha. eller det synes hvertfall jeg.

Tilbake til grunnen til at jeg kom på dette her. Jeg satt å leste en blogg på dataen akkurat. Det sto ikke noe spesielt, men så merket jeg at jeg hadde et skikkelig spesielt ansiktsutrykk! Jeg hadde kameraet rett ved siden av meg siden jeg hadde akkurat lagt over noen bilder. Jeg tok et bilde av meg uten å røre noen ting! Jeg legger ut bilde.Her har jeg ikke beveget en muskel. Det var akkurat slik jeg satt! Sitter jeg alltid sånn når jeg er på dataen? Haha. Sykt morsk!

Har du noen  spesielle ansiktsutrykk?
Blogges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Blogger om alt fra hverdagen til min BFF, Jesus! Haha. ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits