HERRENES TALE!!

Iiiik. Jeg og Carina skal holde herrenes tale på skoleballet i år. Og jeg gruer meg helt enormt mye. Seriøst!! I hele dag etter skolen og i går og en gang i forrige uke har vi skrevet på denne uendelige talen. Det går jo bare så sent. Kanskje det har litt å si med min forferdelige dårlige konsentrasjon ? Hahah. Jeg gjør så godt jeg kan, og jeg håper for all del at talen blir bra. Jeg har liksom aldri skrevet en tale før. Og skoleballet er neste fredag og den er ikke ferdig. SERIØST! Og dessuten er livet mitt helt fullbooket og jeg har aldri tid til noen ting lengre. Ikke en gang blogg. Denne uken skulle liksom være DEN STORE BLOGGUKA! Ble den det, eller er den det? NEI!!! Men jeg skal prøve mer. Skal legge ut noen interesante innlegg. Someday.

Random bilde, siden jeg har dårlig tid. Jeg skal vaske brakkene på HSH som jeg ikke har gjort på 3 uker.. (det skal gjøres en gang i uken) også skal jeg på fotballtrening i den forfrosne hallen.


sweet <3

Så, hva syns du om at jeg skal holde herrenes tale?
hadde du turt?
Blogges

4 kommentarer

20.jan.2010 kl.17:59

hei :)) kjempe fin blogg du har :DDD

hadde satt pris på om du la igjen en kommentar på det siste innlegget vårt!

Cecilie

20.jan.2010 kl.18:09

Anonym: mhm.. Da er det kanskje lurt å legge igjen bloggadressen... (?)

Carina Din kjære Medtaler på ballet

20.jan.2010 kl.21:47

so faaar, so good! vi kommer til å klare oss absolutely fine cæssi :D

Marte

20.jan.2010 kl.22:19

Talen går så bra så ! Dere er jo et superteam som går gotdt overens :D

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Blogger om alt fra hverdagen til min BFF, Jesus! Haha. ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits