INNKJØP 27.01.10

HEYHEY! Akkurat nå er jeg drit trøtt og just kommet hjem fra sørlandsenteret. I natt så jobbet meg og Tonje Larsen med muntlig eksamen til halv 2, deretter prøvde vi å sove, GIKK IKKE! så til slutt når vi sovna kanskje halv 3, ringte vekkerklokka 2 timer senere, HALV 5!  SEROUSLY! KILL ME! Vi ble rett og slett nødt til det hvis vi skulle lære oss stoffet. Etter vi kom hjem etter en vellykket presentasjon bakte vi en kake og dro. Dette er det jeg kjøpte. Ikke mye.


En ny håndkrem. Apotek 1 - 54 kroner (var på 50%)

En foundation. Det er noe galt med den, må bytte. Cubus - 155 kroner

Falske negler tol ballet, Cubus - 84 kroner

2 pakker med disse sminkeserviettene, Cubus -  20 kroner per stykk.

Også en genser, eller noe, men den kan jeg heller vise på outfit en gang. Kanskje.
Hva syns du?
Har du noe av dette fra før?


Jeg har sett at jeg har en kategori som heter innkjøp og jeg skal begynne med å legge innleggene inn der. Ikke alle innkjøpene er lagt til der fra før.

3 kommentarer

vanillacoffee

27.jan.2010 kl.19:48

den kremen har jeg også :)

Marte

27.jan.2010 kl.23:33

dere er ikke helt normale, øvde dere seriøst så mye? Sto dere opp HALV FEM? crazy pepz xD ...mye nyttig du hadde kjøpt btw :)

Tonje Larsen

28.jan.2010 kl.12:06

hva var galt med foundationen? XD

det var litt av hvert forskjellige størrelser i den falskeneglepakka,

Jeg måtte ta de ut og sotere etter størrelse, og finne ut hvilke jeg skulle bruke. STRESS :P Satser på at de holder godt fast da! ;)

Ja vi øvde virkelig så lenge, skjønner ikke hva som tok så tid, vi jobba jo nesten helt siden vi fikk vite hva vi kom opp i :P (ok da, kanskje vi somlet litt XD)

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Blogger om alt fra hverdagen til min BFF, Jesus! Haha. ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits