JEG VIL BARE DØ

For 9 måneder  siden var jeg i Italia i en liten by som heter Montepulciano. Det var koselig det, en nokså liten by. Idag så sa mamma til meg at hun kunne tenke seg å reise tilbake. Da sa jeg at hvis vi skulle det måtte vi dra til byen Volterra, siden der spilte de inn noen scener i New moon. Så går jeg opp og ser hvor volterra ligger for å se om det er langt borte. Så ser jeg at det kanskje var bare en times kjøring eller noe sånn. Jeg klikker og tegner på en rød strek der jeg har vært.

Ser dere? jeg har kjørt rundt byen. Så googler jeg litt mer og finner ut at filmen ikke ble spilt inni Volterra, men en liten by litt lenger sør som kalles Montepulciano. Ånei det er der det! JEG HAR VÆRT DER, MEN JEG VAR IKKE KLAR OVER DET!!  Jeg ble så sur at jeg begynte å grine! Please!? La meg dø!! Jeg syns det var kjedelig å gå der og maste om bi kunne gå hjem. JEG ANGRER!


Noen som kjenner dette igjen? Jo der har både jeg og Robert Pattinson vært. Nå må jeg nesten gå å legge meg før jeg går ut å dreper noen! ... eller meg selv for den slags skyld!

Blogges. (hvis jeg får lagt meg nå)

Én kommentar

Tonje Larsen

05.apr.2010 kl.18:41

Den er syykt kjip! :(

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Bloggen handler om ting som BURDE være totalt uinteressante for deg. Blogging er for tapere, det er derfor jeg blogger. Men hvis du vil sløse livet ditt her inne, så ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits