DØ!

DØ! DØ! DØ!

DØ, MANNEN PÅ ELKJØP!! Nå er Pcen min ødelagt igjen. Det lille hullet der man stikker inn minnebrikken til kameraet er ødelagt idag også. Seriøst. Den bruker jeg jo hver eneste dag! Dessuten har jeg mistet USB-ledningen, så den kan jeg heller ikke bruke. I morgen tar jeg med meg PC-en opp å leverer den inn. Håper bare ikke jeg blir glad igjen til i morgen, siden da er jeg ikke noe god til å kjefte. Dette er jo tross alt andre gangen jeg leverer den inn på reprasjon for dette, og dette finner jeg meg absolutt ikke i. I tilleg har jeg 20 sider å skrive på landprosjektet, så jeg må få tilbake PC-en min samme dag! Godt jeg er så bøs og skummel, så jeg kan skremme de i skranka. Nok om dette.

La oss heller diskutere min andre grunn til å drepe noen. Med diskutere mener jeg at jeg skal utrette mine problemer for dere og dere skal nikke å si mhm for hver setning. Ok? BRA! Nå har jeg sittet i snart 4 timer å prøvd å ta en back up av alle mine 5 000 bilder. All den tiden er bortkastet fordi plutselig er bildene mine i feil format? Hva søren? jeg har jo allerede brent 2 plater. Jeg blir helt crazy av all denn innviklede teknologien. Kunne de ikke bare funnes 1 format for bilder og 1 for film. Neida. 2010 er kommet alle sammen. 1 format for hvert avlesningsprogram. JIPPI! Jeg nekter å betale for at de skal ta min back up. Da blir det bråk!

Fant forresten et bilde fra noen år siden.
SnuppaCecilie.

Takk for at dere lytter til mine problemer når jeg har det som vanskligst. Hahah Loosas!

Hvis jeg ikke får tilbake PC-en min i morgen, blir det nok ikke så bra blogging. Just a little warning for you nolifers!

Beklager at dette ble et über dårlig innlegg, men mamma og pappa har lagt seg, så jeg har ingen å få ut raseriet på.

2 kommentarer

Marte

05.apr.2010 kl.23:54

Jaja, håper du får den raskt tilbake så du kan blogge :) :) Nice bilde btw ^^ haha.

Tonje Larsen

06.apr.2010 kl.00:38

haha døds morsomt bilde .. XD

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Bloggen handler om ting som BURDE være totalt uinteressante for deg. Blogging er for tapere, det er derfor jeg blogger. Men hvis du vil sløse livet ditt her inne, så ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits