Yeah!

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra sørlandsenteret med Tonje Larsen. Jeg fikk ikke kjøpt så veldig mye, men jeg fikk kjøpt to par sko fra H&M som koster bare 99 KRONER!! For hver da, men det er uansett sick.


Okei, de så super lange ut på dette bildet. Haha.. BIGFOOT! Jeg har forresten en film om bigfoot på den gamle mobilen min som jheg laget når jeg var alene på hovden. Hahah fritids. Lurer på om jeg tør å legge den ut (?) Hah.

Men nå er det på tide å bli kvitt gulfargen i håret, så jeg prøver på nytt med andre produkter fra LEE STAFFORD! <3 Jeg elsker de! Skal legge ut en anbefaling til gultopper hvis det er bra! ;););)););));) Kos det! <3<33333

Men nå fyrer jeg i peisen til cellegruppa kommer. Til dere som ikke vet det skal jeg forklare på et innlegg en annen gang. Har ikke tid!

Hva har du gjort idag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Bloggen handler om ting som BURDE være totalt uinteressante for deg. Blogging er for tapere, det er derfor jeg blogger. Men hvis du vil sløse livet ditt her inne, så ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits