I WANT SANTA TO COME OVER TO MY PLACE!

Ønskelista mi er nå stappfull. Men siden jeg har kjøpt båten min er jeg out of cash. Jeg tenker at hvis alle derre elleville fans gir 100 kroner hver burde det holde. Dere kan egentlig bare legge pengene i en konvolutt i postkassa, siden jeg gidder ikke ha et folketog opp til huset. Bare stå i kø og putt den i det styggeste postkassa på stativet (alkeveien 5). På forhånd takk ;) Dette sparer jeg til:

1. Bærbar dockingstasjon til Ipod.


Den har jeg tenkt å ha i båten så vi kan høre på musikk mens vi kjører og hvis vi er et sted uten kontakter. Bergner ca 1000 kroner på det. Men jeg er litt usikker på hvilken jeg vil ha. Jeg har lyst på en som jeg ikke vet hva heter. Den ligner på en bøtte nesten. Vet du ?

Andre ønsket er et videokamera.


Det er sånn at jeg kan lage masse videoblogger til dere! juhuu.. nå må dere hvertfall legge penger i postkassa. Regner ca 3000 kroner på dette.

Det tredje ønsket er et speilreflekskamera. Jeg er litt usikker på hvilket jeg ville hatt. Tror kanskje Canon EOS 450D eller noe. Eller kanskje Nikon.... eller SONY (internt. Tonje Larsen, skal du ha et SONY kamera? Husk at det er lett å skjønne seg på)


SONY <33 Regner ca 5000 på det.

I tilegg ønsker jeg meg en kartplotter til båten.

Men nå er det hemma landprosjekt på planen. Jeg er så lei av det nå! Men dere skal ikke høre noe mer om det enn o dag. Hehe. Idag hadde vi forresten nynorsk tentamen. Det har aldri gått så dårlig som idag. Serri!

Hva ønsker du deg? 
Hva syns du om ønskene?

3 kommentarer

Tonje Larsen

08.apr.2010 kl.13:59

Ja, jeg tro jeg skal ha SONY, siden det er jo såå mye bedre en canon og er lett å skjønne seg på ja! Den har jo til og med regulerbar skjerm! :D:D +++

haha XD

Marte Hansen

08.apr.2010 kl.18:37

Nice, det er bare å spare :P

Cecilie

08.apr.2010 kl.20:27

Marte Hansen: Jeg skrev jo at du kan legge penger i postkassa ;) Du kan bare levere de på vei til skolen da!

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Bloggen handler om ting som BURDE være totalt uinteressante for deg. Blogging er for tapere, det er derfor jeg blogger. Men hvis du vil sløse livet ditt her inne, så ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits