FML

De siste to dagene har nesten vært de værste i hele mitt liv. I går satt jeg 11 timer på dataen og jobbet med dette landprosjektet og idag har jeg sittet siden 12 - i strekk! Nei vent, jeg spiste middag på 5 minutt. Det var ekkelt. Men jeg har et alvorlig problem med at jeg ikke greier å konsentrere meg på dataen. Jeg leser bare blogger og er inne på facebook hele tiden. Eller ikke når jeg jobber for fullt. Da må jeg logge ut av alt som ligner på komunikasjon.

Poenget med dette innlegget er at jeg ikke greide ikke å holde meg lenger. Jeg har ikke tid til å gå på jentekvelden som vi har annenhver uke. Det var liksom dagens høydepunkt. Så jeg brast i gråt. Haha.. Men nå går det fint. Jeg måtte bare får det ut. Jeg ser alltid då festlig ut når jeg griner så måtte ta litt bilder da.
Måtte bare ta det litt mørkt så dere kunne se dråpene i ansiktet.
Jeg VET jeg er pen! ALLTID!

Hva har du gjort i dag?
Suger ditt liv like mye som mitt?
(velformulert setning, cecilie)

Én kommentar

marlenhamsund

09.apr.2010 kl.08:24

Pena <3

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Bloggen handler om ting som BURDE være totalt uinteressante for deg. Blogging er for tapere, det er derfor jeg blogger. Men hvis du vil sløse livet ditt her inne, så ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits