SNØRRUNGER OG UTELIGGER!

Hei alle snørrunger som måtte vær der ute; JEG HATER DERE! Jeg takler ikke små unger. For det først har de STYGG stemme, og for det andre gjør de ikke noe annet enn å klage og mase. Neida, jeg skal ikke ha noen unge! I så fall tror jeg nesten jeg hadde drept det av ren irritasjon. Dette kom jeg på fordi jeg gikk forbi en barnehage og så skriker alle små u ngene etter meg : DU HAR IKKE LOV Å GÅ DER! DETTE ER ET BYGGEOMERÅDE!! ER DU DAUHØRT!? DU KAN IKKE GÅ!! STOPP! HALLO DU JENTA! Seriøst så plagsomme!

Idag så hadde livet mitt tenkt å drepe meg! Jeg har hatt en nokså sugen dag, (hvis du ikke tenker på at jeg har ekstreme ferdigheter innenfor Yoga, og fikk 6! LOL) Etter skolen så dro jeg rett å vasket solarium, jeg var drit trøtt og det sugde kraftig. Så gikk jeg ned å vasket brakker. Da hadde jeg så vondt i hodet at det dunket. Heldigvis kom mamma og reddet meg etter 2 timers slit. Det pleier egentlig å ta 20 minutt, så her var det noe alvorlig galt.

Men tilbake til uteligger. Jeg måtte jo ha litt mat i denne dumme skråtten, så jeg kjøpte skolebolle og iste. Men så kom vi til dagens problemstilling. Hvor skule jeg spise? Jeg hadde jo ikke nok energi til å stå, og jeg kunne ikke sitte på parkeringsplassen. Jeg satt meg like godt inni en buskas. Haha.. skal si jeg følte meg som en uteligger!

SEE WHY? Haha!

Men nå sitter jeg å øver på gitar, noe som ikk er min sterke side. Spør Marte! Men uansett øver jeg på en snag for tapere som heter No matter what. Tss..

Jada!! Men back to work! ..eller jeg skal ned å snaske nå! Hadee

4 kommentarer

marlenhamsund

26.apr.2010 kl.20:33

ØV!! NÅÅ!!!

Pia

26.apr.2010 kl.22:57

gå ned å snask du :)))))))

Tonje Larsen

28.apr.2010 kl.21:17

Dette er for dårlig Cecilie!!! For det første så har du ikke blogga på lang tid! For det andre, skulle du legge ut en video av de musikkvideoene dere hadde lags hevr søndag. Og har du gjort det? Ånei det har du ikke. Se å få ræva i gir mann.

Cecilie

28.apr.2010 kl.21:49

Tonje Larsen: Start en pliktoppfyllende blogg selv! :@ heheh neda søda! men jeg prøver å skaffe meg et liv!

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Bloggen handler om ting som BURDE være totalt uinteressante for deg. Blogging er for tapere, det er derfor jeg blogger. Men hvis du vil sløse livet ditt her inne, så ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits