SUSEMIKKEL

Dere er alle susemikler. Hei forresten. De siste tre dagene har jeg vært super opptatt. Med trafikalt på setedals trafikkskole. Haha. det er BOoOoOring! Seriøst. ..men det er jo litt vittig da. KJELL INGE, lederen kan ikke andre ord enn susemikkel. jo forresten, han kan ulemper. Men det interesserer dere nok ikke så la oss fortsett med..... at jeg har klippet meg. Ikke noe voldsomt. 2 cm eller mindre. skulle bare klippe tuppene. Jeg har også tynnet det og nå er det bare SÅÅÅ deilig å ta i! Men jeg forventer ikke at noen av dere skal legge merke ti det.


Vi dro rett etter skolen.

vet ikke om det sur ut som det ikke er slitt lengre, men det er det. FAKTISK!

Så dro vi på trafikalt, og da vi kom hjem dro meg og tonje larsen rett på joggetur. Tonje larsen er vilt god til å løpe og siden vi prøver å få god karakter på løpetesten pusha vi oss sykt. Med det mener jeg. Tonje pusha meg sykt. Jeg blødde i munnen! ( det er en overdrivelse for blodsmak i munnen )

Nå er jeg uansett helt utmattet så dere får alle sammen ha en riktig god natt!
HADE!

3 kommentarer

Marte Hansen

05.mai.2010 kl.23:00

Spræga :D Men HALLO????? Det hellige ordet er SUSEMIKKEL ikke SURREMIKKEL !!!

Cecilie

05.mai.2010 kl.23:02

Marte Hansen: Skal endre det! :P

marlenhamsund

05.mai.2010 kl.23:29

SUSEMIKKLER begge to! Ulemper for denne verdenen -.-

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Bloggen handler om ting som BURDE være totalt uinteressante for deg. Blogging er for tapere, det er derfor jeg blogger. Men hvis du vil sløse livet ditt her inne, så ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits