FOUNDATION - EN REAL KILLER!

Idag skjedde noe horribelt. Vi skulle i min fetters konfirmasjon og i går hadde jeg kjøpt ny kjole. Jeg var som vanlig sent ute og tok på meg kjolen og skulle sminke meg. Akkurat da jeg skulle klemme det ut av flasken, kom den i lås. Jeg måtte brae trykke til. og hva var det da som skjedde? Jo, det sprutet over kjolen!!

KLIKKINGS!!

Jeg har forresten prøvd alt for å få det vekk - den er helt ødelagt. :(

Jeg tror ikke dere aner hvor sur jeg ble. Jeg fikk lyst å myrde noen! ..og når man er en blanding av trøtt, stresset, sulten og maks uheldig kommer det lett noen tårer.Sa noen hund?

Men jeg kom i bedre humør når jeg tok meg en liten "single fjortis fotoshoot" alene på doen.Og her har vi konfirmanten! Her snakker vi jente og guttelus.

Det var forresten veldig kaldt.

Så prøvde jeg å kjøre bil for første gang med min kusine som er 18 år. Haha.. vi kjørte faren hennes vil. Og jeg var livredd!!!!!! Jeg sugde hardt!Farmmor og farfar ( og meg <3<3<3 )

Jada. keeegen i midten!

Og jeg har forresten helt ville fettere!!

Happy familiy pic!

Men nå er jeg dødla trøtt og sliten. Hadeeee!

3 kommentarer

Tonje Wiik

09.mai.2010 kl.23:35

hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahah

Marte Hansen

10.mai.2010 kl.15:14

Fine bilder <3 Men det er så sykt kjip det med kjolen...... den var jo døøøøds fin !! !! ;)

10.mai.2010 kl.19:44

stakkars!!!

Skriv en ny kommentar

Cecilie

15, Kristiansand

Heyhey. Nå er du kommet til Cecilie Drange Hansen sin blogg. Bloggen handler om ting som BURDE være totalt uinteressante for deg. Blogging er for tapere, det er derfor jeg blogger. Men hvis du vil sløse livet ditt her inne, så ENJOY! leser denne bloggen NÅ

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits